Poduzetnice će srušiti paradigmu da u ovom dijelu Europe uspješno surađuju samo kriminalci!

Pred brojnim srpskim medijima u Beogradu uspješno predstavljen Kongres poduzetnica jugoistočne Europe

Predstavnici Privredne Komore Srbije i predsjednica Virtualnog ženskog poduzetničkog centraKongres poduzetnica jugoistočne Europe, manifestacija koja predstavlja najveće poslovno okupljanje žena u ovo dijelu Europe od kada postoji tržišna ekonomija te koja će se održati u Zagrebu na Dan žena, 8. 3. 2017. godine, uspješno je predstavljen u Srbiji.
Na konferenciji za novinare upriličenoj u Privrednoj komori Srbije u nazočnosti mnogih medija, predstavljen je ovaj veliki projekt kojim se jača žensko poduzetništvu jugoistočne Europe, a u organizaciji Virtualnog ženskog poduzetničkog centra www.poduzetnica.hr i Grada Zagreba, te pod pokroviteljstvom predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović i potpredsjednice hrvatske Vlade Martine Dalić.
– Poduzetnice Hrvatske i Srbije srušit će uvriježenu već desetljećima paradigmu da između dvije države uspješno surađuju samo kriminalci. Upravo suprotno, stotine i stotine žena i u jednoj i u drugoj državi, koje su krenule u vlastite poslovne projekte, kroz pošteni i marljiv rad, disciplinirano i samozatajno pokazuju i pokazat će da suradnja među poduzetnicama ne poznaje nacionalnost, granice, prepreke, nego samo uspjeh, zajedništvo i kreativnost koja donosi rezultate. A prvi rezultat te suradnje je i Kongres poduzetnica jugoistočne Europe koji, iako se održava u Zagrebu, svestrano pomažu i podupiru u pripremi i provedbi brojne organizacije i poduzetnice iz Srbije kojima se od srca zahvaljujemo.

Među prvima to je bila Privredna komora Srbije, čiji su primjer slijedili i slijede mnogi u ovom partnerstvu žena u poduzetništvu – kazala je na konferenciji za novinare Sanela Dropulić, ideja začetnica i voditeljica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra.

 

 

 

 


Cijeli članak pročitajte ovdje. Izvor: Poduzetnica.hr

Poštovane članice i članovi, kao i svi koji podržavate rad Virtualnog ženskog poduzeničkog centra.
Iznimno nam je zadovoljstvo pozvati Vas na besplatnu edukaciju i radionicu pod nazivom "Izazovi komunikacije", koju će 20. veljače od 18 sati do 20 sati u prostorijama Stabla znanja, Savska 25 (SC, međukat), održati komunikolog Kristijan Sedak s Hrvatskog katoličkog sveučilišta.
Ovo zanimljivo, svakome u poduzetništvu (ali i i inače), predavanje organizirat će i provesti Govornička akademija Demosten, Premium partner Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, s kojim upravo kroz ovo besplatno događanje krećemo u zajedničke aktivnosti na povećanju kompetencija svih koji djeluju na realnom sektoru, a pod okriljem naše asocijacije.
Svi zainteresirani za dolazak i sudjelovanje na edukaciju trebaju se prijaviti putem maila: info@poduzetnica.hr najkasnije do 18. veljače 2018.
See MoreSee Less

Pogledaj na Facebooku