Business speed dating – u manje od jedne minute do velikog poslovnog angažmana

Isprobajte ga i na Kongresu poduzetnica jugoistočne Europe
Business speed datingSpeed dating već je dugo popularan među osobama koje traže, u ljubavnom smislu, potencijalnog partnera.  U zadanom kratkom roku, nerijetko od jedne ili dvije minute, podijeljeni u dvije kolone svom sugovorniku (najčešće suprotnog spola) iznosite glavne crte svoje osobnosti. U nadi kako ćete se nekome svidjeti i započeti vezu na temelju ovog kratkog upoznavanja.
No cijeli niz godina speed dating primjenjuje se i u poslovnom smislu posebice na velikim ekonomskim skupovima.  S ciljem da bi se sudionici business speed datinga u kratkom vremenu upoznali te inicirali poslovnu suradnju.
Business speed dating planiran je na Kongresu poduzetnica jugoistočne Europe, kao još jedan od načina što kvalitetnijeg upoznavanja poduzetnica iz cijele regije, ali i kvalitetnog networkinga. Organizirat će ga poduzetnica iz Maribora Mirjana Ivanuša – Bezjak, u znak suradnje s Virtualnim ženskim poduzetničkim centrom. (Više o poduzetničkom angažmanu ove poduzetnice možete pročitati na internetskoj stranici www.hitri-poslovni-sestanki.si)
Mirjana Ivanuša– Već dvadeset godina sam poduzetnica, a bavim se uglavnom edukacijama. Prije četiti godine bila sam na jednom skupu gdje se organizirao i business speed dating. Tada sam se prvi puta susrela s tom iznimno zanimljivom i učinkovitom poslovnom aktivnosti. Do danas sam organizirala dvadesetak business speed datinga, a sve s ciljm boljeg upoznavanja poduzetnika, te otvaranja novih poslovni mogućnosti – opisuje ova slovenska poduzetnica i “dirigentica” business speed datinga na predstojećem Kongresu poduzetnica jugoistočne Europe.

 


Cijeli članak pročitajte ovdje. Izvor: Poduzetnica.hr

Virtualni ženski poduzetnički centar uređuje svoju naslovnu sliku. See MoreSee Less

Pogledaj na Facebooku