Na Kongresu poduzetnica 2018. otvorite nove poslovne prilike sudjelovanjem u
Business Speed Dating-u

Više od
450
poduzetnica

Brzo i interaktivno
upoznavanje
poduzetnika

Poduzetnici iz
cijele regije

Jedan od najatraktivnijih i najzanimljivijih sadržaja ovogodišnjeg Kongresa poduzetnica koji se održao 08. ožujka u Zagrebu bio je svakako naš business speed dating.

Iako je bio posljednji sadržaj ovogodišnjeg Kongresa, zamišljen kao “šećer na kraju”, u njemu je sudjelovalo više od 450 poduzetnica i poduzetnica s ciljem otvoriti nove poslovne prilike i poslove, kroz brzo upoznavanje sa sudionicima i predstavljanje vlastitih poslovnih projekata.

Na temelju ovog iznimnog interesa, ali i želje da business speed dating kojega je vodila ugledna slovenska poduzetnica Mirjana Ivanuša Bezjak, na Kongresu poduzetnica 2018. upravo će ovo događanje biti među prvim sadržajima koje ćemo ponuditi u Zagrebu, 08. ožujka 2018., našim gošćama i gostima najvećeg poslovnog okupljanja u poduzetništvu jugoistočne Europe.

Mirjana Ivanuša

Mirjana Ivanuša Bezjak

Business speed dating predstavlja učinkovito okupljanje, upoznavanje i razmjenu informacija među sudionicima u zanimljivom, brzom i interaktivnom osobnom i poduzetničkom predstavljanju, a ono kojega smo organizirali na ovogodišnjem kongresu, te kanimo ponoviti i na Kongresu poduzetnica 2018. bit će najveće takve vrste u jugoistočnoj Europi.