NAJVEĆE POSLOVNO OKUPLJANJE ŽENA
U PODUZETNIŠTVU JUGOISTOČNE EUROPE

Zagreb, 08.03.2018.
CITY CENTAR PLAZA

ORGANIZATOR

Virtualni ženski poduzetnički centar osnovan je 01. 01. 2016. godine i trenutačno okuplja više od 2.300 članica i 75 članova – poduzetnica i poduzetnika Hrvatske i regije. Uspješno smo na Dan žena, 08. 03. 2016. godine, organizirali prvi Kongres poduzetnica Hrvatske kao i prvi Kongres poduzetnica jugoistočne Europe 08. 03. 2017. te uz potporu kolegica i kolega u poduzetništvu, pripremamo još jedno u nizu najveće okupljanje poslovnih žena i poduzetnica jugoistočne Europe od kada postoji tržišna ekonomija u ovom dijelu Europe – Kongres poduzetnica jugoistočne Europe 08. 03. 2018. u Zagrebu.

U svom predanom radu na promicanju i jačanju ženskog poduzetništva, inicirali smo besplatne poduzetničke edukacije u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Lipiku, Novoj Gradiški, Sisku, Petrinji i Zaprešiću, koje je pohodilo više od 400 žena, pokrenuli Loyalty program uz pomoć kojeg poduzetnice i poduzetnici diljem Hrvatske i regije nude svoje usluge i proizvode kroz inovativni promotivni kanal na našoj digitalnoj platformi, intenzivno razgovaramo sa zakonodavcima i utječemo da se snažnije čuje glas poduzetnica kada se donose mjere za malo i srednje poduzetništvo.

I raduje nas što Virtualni ženski poduzetnički centar, jedinstveni poslovni poduhvat u ovom dijelu Europe – digitalna platforma za promociju i unaprjeđivanje poslovne aktivnosti poduzetnica, koja cilja potaknuti razmjenu znanja, tehnologija i inovacija, ohrabriti žene na veći poduzetnički angažman te olakšati ulaganje u obrazovanje i učenje u poduzetničkom sektoru – vole i kolege poduzetnici te sve češće s nama surađuju. U tom ozračju očekujemo i više od 600 gošći i gostiju iz cijele Europe na Kongresu poduzetnica jugoistočne Europe, 08. 03. 2018. te se radujemo svim Vašim idejama, komentarima, informacijama i savjetima, kako još više unaprijediti položaj žena u poduzetništvu.

ORGANIZACIJSKI TIM