Poduzetnički sajam na Kongresu poduzetnica

Po treći puta u sklopu Kongresa poduzetnica 2019. održat će se i Poduzetnički sajam na kojemu očekujemo više od 70 izlagača iz Hrvatske i jugoistočne Europe koji će predstaviti bogatstvo svojih poslovnih aktivnosti, proizvodnje ili pružanja usluga.

Poduzetnički sajam sastavni je dio kongresa donoseći obilje sadržaja na najvećoj poslovnoj manifestaciji koja okuplja žena u poduzetništvu ovog dijela Europe.

Zanimljivost Poduzetničkog sajma jeste i činjenica da se na njemu redovito po prvi puta hrvatskom, ali i regionalnom tržištu premijerno predstavljaju pojedini proizvodi i usluge te je sajam za mnoge poslovne aktivnosti početak prodaje i promocije na tržištu.

Izlagači o Poduzetničkom sajmu

Sasvim ciljano premijerno na Poduzetničkom sajmu 08. ožujka 2018. predstavili smo Gentle day menstrualne uloške, koji su u cijelosti plod inovacije i prirodnih materijala, te su na tržište ovog dijela Europe, nakon što su osvojili Sjedinjene Američke Države, stigli nakon našeg nastupa na Poduzetničkom sajmu 2018. godine. Sretni smo što je upravo naše sudjelovanje na sajmu omogućilo mnogim sudionicama koje su posjetile naš štand da se upoznaju s Gentle day proizvodima koje je je u cijelosti inventivno stvorila i kreirala žena, te predstavlja i svojevrsni izum i veliki napredak u ovom dijelu ženske higijene. Poduzetnički sajam nam je bio odlična „odskočna daska“ za naše prve i buduće tržišne korake i prodaju proizvoda.

Dina Vukičević

Gentle Day, Vukovar

Na Poduzetničkom sajmu 2018. godine sam se po prvi puta predstavljavio tržištu s tamnim suncokretovim uljem, kao i tamnim suncokretovim uljem s crnim tarufom, kao i tamnim suncokretovim brašnom. Ovi proizvodi pod brandom GOLDEN VALLEY CROATIA dobijeni su postupkom hladnog prešanja biranih sjemenki suncokreta upotrebom nove tehnologije i recepture kako bi se sačuvali svi prirodni visoko vrijedni sastojci koji obiluju nutritivnim hranjlivim tvarima. Doista nam je bilo odlično iskustvo sudjelovati na sajmu, imali smo jako puno upita, drago mi je da su se proizvodi prodavali i da su iz prve ruke naši korisnici, budući i sadašnji mogli vidjeti ono što nudimo. Poduzetnički sajam nam je bio odlična prilika da ostvarimo željene kontakte i prodaju naših proizvoda, a sretan sam što smo u tome i uspjeli.

Zdenko Bundić

GOLDEN VALLEY CROATIA

Doista nam je bilo veliko zadovoljstvo biti sudionicima Poduzetničkog sajam, ali i svega što se događajo u sklopu Kongresa, iznimo energičnog eventa! Bila mi je čast sudjelovati na i biti dio jedne velike priče. Dan nakon sajma počela sm dobivati mailove od osoba koja sam upoznala i zahvalna sam što se ta energija i dalje prenosi.

Hermina Skular

OPG Skular, Zagreb

Drago nam je da smo našim nastupom kao izlagači, tj. pripremom i izvedbom Beauty cornera doprinijeli obogaćivanju Poduzetničkog sajma, što će vjerujemo prerasti i u tradiciju, jer to još do sada nitko niti na jednoj konferenciji ni kongresu nije ponudio u obliku kojega smo mi dogovorili s organizatorom. Mi smo prvi koji smo ponudili takvu vrstu usluge na samom događaju te sam sretna da je sadržaj uspješno realiziran na radost i nas kao izlagača, tako i svih posjetitelja koji su uživali u svemu što smo pripremili. Obavezno se vidimo na Poduzetničkom sajmu 2019.

Amadea Krajnović

Red lips j.d.o.o., Zagreb

Želite biti sudionik Poduzetničkog sajma, predstaviti, promovirati i prodavati svoje proizvode i usluge, slobodno nas kontaktirajte.

Poduzetnički sajam koji će se po treći puta održavati u sklopu Kongresa poduzetnica,
organizira Ženski poduzetnički centar
www.poduzetnica.hr

Sve informacije o Poduzetničkom sajmu i Kongresu možete dobiti na:
info@poduzetnica.hr

ili na kontakt telefon:
091 519 09 23