U sklopu Kongresa poduzetnica – najvećeg poslovnog okupljanja žena u poduzetništvu jugoistočne Europe održat će se i četvrti po redu Poduzetnički sajam na kojemu očekujemo više od stotinu izlagača iz Hrvatske i regije s ciljem predstaviti bogatstvo svojih poslovnih aktivnosti, proizvodnje ili pružanja usluga.

Poduzetnički sajam sastavni je dio kongresa, te donosi obilje proizvoda i usluga koje primarno stvaraju žene. Zanimljivost Poduzetničkog sajma jeste i činjenica da se na njemu redovito po prvi puta hrvatskom, ali i regionalnom tržištu premijerno predstavljaju pojedini proizvodi i usluge te je sajam za mnoge poslovne aktivnosti početak prodaje i promocije na tržištu. Poduzetnički sajam održat će 08. ožujka istovremeno i na istom mjestu gdje i Kongres poduzetnica 2020 – u Kongresnom centru Plaza u Zagrebu na više od 700 četvornih metara površine za prezentaciju i prodaju poduzetničkih proizvoda i usluga.

Izlagači o Poduzetničkom sajmu

 • Sasvim ciljano premijerno na Poduzetničkom sajmu 08. ožujka 2018. predstavili smo Gentle day menstrualne uloške, koji su u cijelosti plod inovacije i prirodnih materijala, te su na tržište ovog dijela Europe, nakon što su osvojili Sjedinjene Američke Države, stigli nakon našeg nastupa na Poduzetničkom sajmu 2018. godine. Sretni smo što je upravo naše sudjelovanje na sajmu omogućilo mnogim sudionicama koje su posjetile naš štand da se upoznaju s Gentle day proizvodima koje je je u cijelosti inventivno stvorila i kreirala žena, te predstavlja i svojevrsni izum i veliki napredak u ovom dijelu ženske higijene. Poduzetnički sajam nam je bio odlična „odskočna daska“ za naše prve i buduće tržišne korake i prodaju proizvoda.

  Dina Vukičević

  Gentle Day, Vukovar
 • Na Poduzetničkom sajmu 2018. godine sam se po prvi puta predstavljavio tržištu s tamnim suncokretovim uljem, kao i tamnim suncokretovim uljem s crnim tarufom, kao i tamnim suncokretovim brašnom. Ovi proizvodi pod brandom GOLDEN VALLEY CROATIA dobijeni su postupkom hladnog prešanja biranih sjemenki suncokreta upotrebom nove tehnologije i recepture kako bi se sačuvali svi prirodni visoko vrijedni sastojci koji obiluju nutritivnim hranjlivim tvarima. Doista nam je bilo odlično iskustvo sudjelovati na sajmu, imali smo jako puno upita, drago mi je da su se proizvodi prodavali i da su iz prve ruke naši korisnici, budući i sadašnji mogli vidjeti ono što nudimo. Poduzetnički sajam nam je bio odlična prilika da ostvarimo željene kontakte i prodaju naših proizvoda, a sretan sam što smo u tome i uspjeli.

  Zdenko Bundić

  GOLDEN VALLEY CROATIA
 • Doista nam je bilo veliko zadovoljstvo biti sudionicima Poduzetničkog sajam, ali i svega što se događajo u sklopu Kongresa, iznimo energičnog eventa! Bila mi je čast sudjelovati na i biti dio jedne velike priče. Dan nakon sajma počela sm dobivati mailove od osoba koja sam upoznala i zahvalna sam što se ta energija i dalje prenosi.

  Hermina Skular

  OPG Skular, Zagreb
 • Drago nam je da smo našim nastupom kao izlagači, tj. pripremom i izvedbom Beauty cornera doprinijeli obogaćivanju Poduzetničkog sajma, što će vjerujemo prerasti i u tradiciju, jer to još do sada nitko niti na jednoj konferenciji ni kongresu nije ponudio u obliku kojega smo mi dogovorili s organizatorom. Mi smo prvi koji smo ponudili takvu vrstu usluge na samom događaju te sam sretna da je sadržaj uspješno realiziran na radost i nas kao izlagača, tako i svih posjetitelja koji su uživali u svemu što smo pripremili. Obavezno se vidimo na Poduzetničkom sajmu 2019.

  Amadea Krajnović

  Red lips j.d.o.o., Zagreb

Svi zainteresirani za sudjelovanje, prodaju i promociju svojih proizvoda i usluga na Poduzetničkom sajmu Kongresa poduzetnica 2020. koji će se održati 08. ožujka mogu se prijaviti na:
info@poduzetnica.hr

Sve informacije o sajmu možete dobiti i na broj mobitela:
+ 385 (0)91 519 09 23

Loyalty članice i članovi Ženskog poduzetničkog centra ostvaruju 50 posto popusta na cijenu izlaganja na Poduzetničkom sajmu.
Više o Loyalty članstvu Ženskog poduzetničkog centra možete pročitati OVDJE